Μνημόνιο Συνεργασίας για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ με την επωνυμία ΚΥΜΑΤΑ
Μνημόνιο Συνεργασίας για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ με την επωνυμία ΚΥΜΑΤΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας για το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ με την επωνυμία ΚΥΜΑΤΑ

 Στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας προχώρησαν τον Ιούλιο του 2023 στο πλαίσιο της κοινωνικής παρουσίας και παρέμβασης Εργαστήρια του Ιονίου Πανεπιστημίου και Σωματείο που διοργανώνει το διεθνές κινηματογραφικό Φεστιβάλ με την επωνυμία ΚΥΜΑΤΑ στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Συγκεκριμένα το Εργαστήριο Νέων Μέσων Επικοινωνίας και Ευχρηστίας (NeMeCULAB) με έδρα του το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς με Διευθυντή του τον Επίκουρο Καθηγητή κ. Αντωνόπουλο Νίκο, το Εργαστήριο Διαδραστικών Τεχνών (In.Arts) με έδρα του το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας στην Κέρκυρα με Διευθυντή τον Καθηγητή κ. Γιαννακουλόπουλο Ανδρέα που ανήκουν στο Ιόνιο Πανεπιστημίου υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας με το σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία “Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλονιάς” με έδρα του το Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και υπεύθυνο Καλλιτεχνικό διευθυντή φεστιβάλ – Παραγωγή Φεστιβάλ με την επωνυμία ΚΥΜΑΤΑ – KYMATA FILM FESTIVAL κ. Σκλαβουνάκη Μαρίνο.

Μία από τις πρώτες ενέργειες που έχουν υλοποιηθεί με την έναρξη του Μνημονίου, είναι η υποστήριξη της διαδικτυακής επικοινωνίας του Φεστιβάλ στο όνομα χώρου https://kymatafestival.gr που αφορά το 2ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ “ΚΥΜΑΤΑ 2023” που θα διεξαχθεί από 27 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2023 στην Κεφαλονιά, με διεθνή χαρακτήρα και σκοπό να αποτελέσει ένα σημαντικό κινηματογραφικό γεγονός. Το Φεστιβάλ χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια  Ιονίων Νήσων, τον Δήμο Αργοστολίου, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τέλος, η παρούσα συνεργασία αποτελεί δε, ακόμη μία δράση εξωστρέφειας των Εργαστηρίων του Ιονίου Πανεπιστημίου, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών με Φορείς για την από κοινού προώθηση κοινών στόχων, προγραμμάτων, ανταλλαγή πληροφοριών, ιδεών και εμπειριών.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website is saving energy by dimming the light when the browser is not in use. Resume browsing
Click anywhere to resume browsing