Genre: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Found 5 books in total
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης
2002,
Βιοτεχνολογία & αγροδιατροφικό σύστημα
2000,
Το βιβλίο αυτό έχει κατα βάση τη προέλευση του στη διδακτορική διατριβή του συγγραφέα...
Τεχνολογία κρέατος & των προιόντων του
2006,
Το ανά χείρας πόνημα αποτελεί τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου "Τεχνολογία κρέατος και...
Τεχνολογία κρέατος
2007,
Το βιβλίο αυτό, βασισμένο στην πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία στον τομέα της Επιστήμης...
Books per page: