ΒΙΒΛΙΑ
ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
-
Remember me
Login
Forgot password?
Genre: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Found
5 books
in total
Date Descending
Date Ascending
Title Descending
Title Ascending
Year Descending
Year Ascending
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης
2002,
Γεωργάκης, Σ , Βαρελτζής, Κ.& Αμβροσιάδης, Ι.
Request Book
Βιοτεχνολογία & αγροδιατροφικό σύστημα
2000,
Ιωαννίδης, Δ.
Το βιβλίο αυτό έχει κατα βάση τη προέλευση του στη διδακτορική διατριβή του συγγραφέα...
Request Book
Τεχνολογία κρέατος & των προιόντων του
2006,
Ραμαντάνης, Σ.
Το ανά χείρας πόνημα αποτελεί τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου "Τεχνολογία κρέατος και...
Request Book
Τεχνολογία κρέατος
2007,
Μπλούκας, Ι.
Το βιβλίο αυτό, βασισμένο στην πλέον πρόσφατη βιβλιογραφία στον τομέα της Επιστήμης...
Request Book
Κρέας & Προιόντα κρέατος
1999,
Varnam, A & Sutherland, J.
Request Book
Books per page:
6 Books
12 Books
24 Books
36 Books
48 Books